Jyske Banks afdeling i Danmarkstræde er i julehumør. Deres kunder kan komme ind i banken og aflevere deres julesok, som banken håber julemanden vil fylde op i løbet af december.

Julen er over os. Julebyen er åbnet, julemanden har været at tænde lyset, og nu har julestemningen for alvor spredt sig i byen.

Det gælder også hos Jyske Bank, hvor Franz Kabler Anderse er bankrådgiver. Franz er i rigtig julehumør, da Fredericia AVISEN snakker med ham.

Han fortæller, at banken har haft besøg af en mor til en af bankens kunder. Moderen var blevet sendt i banken med en julesok af en anden størrelse, end dem banken ellers har set.

“Det skabte godt humør, da hun kom forbi og ville være med til vores lille gimmick,” siger Franz til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvorfor banken laver et event som det med julesokken:

“Det er jo ikke så tit, at folk kommer i banken, og vi vil jo rigtig gerne have besøg af vores kunder. Så tager de små deres far og mor med herind, og det er hyggeligt.”

Franz fortæller, at man frem til midten af december kan komme forbi Danmarksstræde 22 og aflevere sin julesok, og det er noget han ser frem til.

“Det er rigtig hyggeligt, og så ser det jo hyggeligt ud her i juletiden, at vi så får pyntet op på den her måde. Julen har givet os en anledning til at invitere vores kunder herind på en lidt anden måde end normalt,” forklarer Franz og slutter:

“Det spreder smil på læben, og så må vi håbe, at julemanden kommer forbi og lægger noget i sokkerne,” lyder det fra Franz, der allerede er i strålende julehumør.

skal køre indtil 6.december
Annonce