Der er kommet nyt blod til hos Mr Højer. Jan B. Rasmussen har nemlig allieret sig med Jan Juul i et nyt, stærkt samarbejde baseret på entreprenørskab, faglig stolthed og gensidig respekt. Jan Juul er fra d. 10. juli 2019 blevet stolt medejer og er tiltrådt som direktør i det mangeårige foretagende.

Fusionen af de stærke kræfter fejres d. 1. september.

Hvis navnet Jan Juul ikke lyder bekendt, så gør butiksnavnet ‘Juul’ det sandsynligvis. Jan Juul er stifteren af den populære, fredericianske herre- og dametøjsbutik — et foretagende, han har drevet i 10 gode år. Nu byder hans karriere dog på nye eventyr:

”Det har været et stort ønske at blive en del af Mr-kæden og dermed få adgang til de mange kendte danske og internationale mærkevarer,” udtaler
han.

Forretningen ‘Juul’ består, dog under det nye navn ‘Juul Women’, som skal forhandle mærkevarer til kvinder. Jan Juul har et indgående kendskab til tøjbranchen, og han ved, hvad der kræves for at opnå succes.

Han har mange spændende visioner for Mr Højer: “Der vil blive skabt en opsigtsvækkende og indbydende butik, hvor vareudvalget bliver en fusion mellem Mr’s stærke mærkevareportfolio og mine tidligere succesfulde mærkevareforbindelser.

”Men ikke alt er nyt, understreger Jan Juul: “De nye tiltag skal understøttes af et fokus på de gode gamle dyder, såsom førsteklasses kundeservice, professionel vejledning og en betjening, som får alle til at føle sig velkomne og set.”

Jan B. Rasmussen, der også til daglig driver agenturvirksomheden JBR Agencies A/S, mener ikke, han kunne have valgt en bedre medejer. Han udtaler:

”Det har været helt afgørende for mig at finde en medejer fra Fredericia, der kan drive Mr. Højer professionelt med et godt købmandsskab, som er nødvendigt for enhver butiks overlevelse. Med Jan Juul ved roret som direktør og medejer ved jeg, at butikken er i gode hænder fremadrettet.”

Landsdækkende Mr-kæde

Mr Højer er en del af den landsdækkende Mr-kæde bestående af 71 butikker, der alle drives af selvstændige forretningsdrivende. Administrerende direktør for Mr, Frank Skovgaard, ser fusionen som en styrkelse af Mr Højer og som en stor fordel for de indkøbsglade herrer i Fredericia:

“Vi synes, Jan Juul passer fantastisk godt ind i vores gruppe, der består af dygtige folk indenfor herremode, og vi bakker 100% op om det nye Mr. Højer. Det er vigtigt for Mr at være stærkt repræsenteret i Fredericia, så vi ser frem til samarbejdet med Jan Juul,” siger han.

Hvordan fejringen d. 1. september skal foregå er endnu en hemmelighed, men de to ejere lover, at det bliver ventetiden værd.

Juuls ånd lever videre

Fredericia AVISEN har flere gange tidligere været på besøg hos Juul, hvor der altid er garant for et godt modetip og hjælp til at finde det helt rigtige sæt tøj. Jan Juul understreger, at den gode service og hele Juul-ånden kommer til at fortsætte i den nye konstellation.

“De kunder der er vant til at komme her i Juul, de bliver bestemt ikke glemt, når herretøjsafdelingen flytter over på den anden side, for de klassiske dyder og den Juul-ånd vi har drevet butik med siden starten fortsætter”, fortæller Jan Juul til Fredericia AVISEN.

“Med fusionen kommer vi til at have et bredt sortiment, et sortiment hvor de sædvanlige Mr-kunder og de sædvanlige Juul-kunder fortsat kan købe deres tøj. Vi kommer til at fortsætte med mærkerne lige fra Meyer til Boss”, fortsætter han.