Jan Juul blev for nogen tid siden medejer af Mr.-butikken i Danmarksgade. Nu har butikken skiftet navn til Mr. Juul, så butikken igen hedder det velkendte Juul-navn, som d. 1. oktober fejrer ti års fødselsdag i butiksregi, hvor Juul Women er seneste skud på stammen.

Juul flyttede sidste sommer ind på hjørnet af Riddergade og Danmarksgade, efter at have ligget på Vejlevej ved siden af Fakta.

Juuls nye facade. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

D. 10. juli blev Juul medejer af Mr.-kæden og i den forbindelse flyttede han herretøjsbutikken over i Mr.-butikken og på den anden side af gaden så Juul Women dagens lys.

Uldjakker er meget oppe i tiden. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Selvom herretøjsbutikken nu er en del af Mr.-kæden er flere af Jan Juuls varemærker blevet bevaret i den nye butik.

“Vi har den lille afdeling, som er lig den man kender fra Juul-butikken. Der har jeg blandt andet Gant, Alberte og flere af de andre kendte mærker. Det er som at komme ind i den gamle Juul,” siger Jan og kommer ind på, hvad Mr.-kæden har føjet til varesortimentet:

“Det er Boss, Hilfiger osv. Det er de bedste af de bedste brands på markedet vi har samlet under ét tag,” siger han.

Hvordan har kunderne taget imod Mr. Juul?

“Rigtig godt godt, udvalget for både Mr. og Juul-kunden bliver større. Førhen var der eksempelvis to skjorter som man kunne bruge fra hver butik, nu er der fire. Der er ikke en mand, som går forgæves her og alle kan være med,” siger Jan.

Hilfiger-væggen i Mr- Juul. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvad er det Mr.-kæden har gjort for dig?

“Mr. har indgangen til de gode mærker som jeg har nævnt, og dem kunne jeg ikke få ovre på den anden side. I Mr. er der landsdækkende bytteservice, og så er vi med i kataloger, der kommer ud over hele landet,” forklarer Jan.

D. 1. oktober er det ti år siden, at Juul åbnede på Vejlevej, og det lå ikke i kortene, at Jan og Trine Juul nu skulle stå med to butikker, og det er lidt af en drøm for dem.

Juul Women har set dagens lys. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Vi turde ikke håbe på det, det er noget vi kunne drømme om. Nu står vi med to butikker i Mr. og Juul Women, og det er en af effekterne ved at være flyttet ind til byen. Vi er hvor vi vil være, men vi vil stadig gerne udvikle os, og så holder vi fast i den gode service,” siger Jan.

I alle årene har Trine og Jan været selv i butikken, men det er lavet om nu. Trine er i Juul Women på den anden side af Mr., som Jan passer.

Der er kommet et større sortiment i dametøjet hos Juul Women efter herretøjsafdelingen er flyttet. Hos Juul Women kan man blandt andet købe mærke som Sofie Schnoor, Lounge Nine, Nümph og Gant. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det er en ny hverdag for os, og det er spændende. Vi kan udveksle erfaringer om aftenen med hvordan det er gået i de to butikker. Der er også sket det, at vi har fået kollegaer. I Mr. har vi fået helt nyt personale i Emil og Mathias, og Gitte er blevet bestyrer i Juul Women. Vi gik efter det bedste af personale vi kunne få, og det har vi fået, og det har fungeret fra dag et,” slutter Jan Juul, der d. 1. oktober fejrer ti års fødselsdag som butiksejer.

https://www.facebook.com/events/2400413516865985/