For en lille skare blev julen officielt skudt igang i Fredericia, hvor lysene på Rådhuset blev tændt, og Jacob Bjerregaard holdt en tale, der blev dokumenteret af pressen. Se her billeder og video af det.

Jacob Bjerregaard holdt klokken 15:30 en tale for pressen på Rådhuspladsen, hvor han blandt andet sagde følgende:

»Vi er ganske få forsamlet, og der er ingen tvivl om, at jeg som byens Borgmester havde drømt om, at der stået mange, men det gør der ikke, da tiden ikke er til det. Vi er en lille skare her, og det er helt vidst. Beslutningen træf vi i maj, da vi kiggede ind i koronaen, at hvis der kom en andenbølge, at vi kunne skabe en ekstra god spænding. Derfor har vi investeret et stort beløb i julebelysningen,« sagde Bjerregaard og fortsatte:

»Vi har valgt at gå på to ben. Vi har lavet en julebelysning og et setup, som vi ikke har set før. Vi er båd en helt store klinge, men det er vigtigt, at vi holder afstand og at de mennesker, der kommer i byen holder afstand og spritter af. Detailhandlen bakker også op om den del. Vi tror på,  at vi kan komme igennem julen med få smittede og med en detailhandel, der kommer til at banke derudaf og hvor vi køber vores julegaver lokalt.«

Se hele indslaget med Borgmesteren øverst i artiklen. Se her julens program.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
hans thomassen
hans thomassen
1 måned siden

Alt for meget Tivoli, for 2 millioner.
Det pynter ikke.