Jeg gik mig en tur i Fredericia og den ellers hyggelige julestemning er på retur, det er der ikke noget unormalt i, men lad os da mindes nogle af de klassiske og nye tiltag.

På Rådhuspladsen, hvor vi i år udover Julemandes besøgshus med karameller til børnene og det store flotte træ, havde fornøjelsen af Julebyen er der stille i dag.

Fredericia Shopping havde succes med det hyggelige tiltag, vi håber det kommer igen næste år, med endnu mere julestemning ala det man ser lige syd for grænsen i Flensborg.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Vi ser overalt i byen, at julen er på retur. Ved Julebyen bliver der pakket ned i regnvejret, som nærmest har været julens varetegn.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Fredericia har været rigtig hyggelig i år, der har været mange aktiviteter, lige fra dukketeater til korsang. En af de store klassiske ting er de brændte mandler, her er køen også forvundet, og der er tid til hygge for Mandelmanden.

Læs om mandlerne her

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Ligeledes har vi en flot pyntning af vores gågader, derfor vil næste billede være ligeså kedeligt som at pakke julegave nr. fem op, kun indeholdende sokker. Jeg tror sjældent, vi tænker over, hvilket stort arbejde, der ligger før og efter vores højtider.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Tak til Fredericia for en hyggelig december.