Løbende bliver julelysene tændt rundt omkring i Fredericia. Første ting der er blevet tændt er julehusene i Danmarksgade, Midtpunktet og Vendersgade. Vi var med, da Sanne Døssing, der er projektassistent i forbindelse med julen i Fredericia, tændte lysene.

Der var ikke meget liv i Fredericia. Klokken var 06:30, da de første lys i julehusene blev tændt i Danmarksgade. Sanne Døssing stod klar for enden af Riddergade lige inden, at det bliver til Danmarksgade. Det er der tændknappen er, og hun konstaterede straks: »Det er de morgenfriske, der er her.«

Og Sanne havde helt ret, det var virkelig de morgenfriske. Der var ikke et eneste menneske i nærheden, da vi mødtes og efterfølgende gik om i Midtpunktet, hvor der er opsat to huse. Efterfølgende gik turen om til husene i Vendersgade på hjørnet af Jyllandsgade, hvor der også er opsat julehuse, der skulle tændes.

De øvrige julehuse er ikke sat op, men det kommer til at ske inden på søndag, hvor der er første åbningsdag i julehusene i Fredericia, hvor man har arbejdet hårdt på at stable et program i benene omkring en jul, der får fredericianerne til at bevæge sig rundt i byens centrum.

De øvrige julelys i Fredericia vil løbende blive tændt.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer