Forside FHK Julen er ovre i FHK

Julen er ovre i FHK

DEL
Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

FHKs 1. divisionsherrer havde torsdag første træning efter en kort julepause, hvor der ikke har været harpiks på fingrene.

Højtiderne skal passes, også som håndboldspiller. Torsdag klokken 15:30 mødte FHK ind til den første træning efter en kort juleferie, hvor formen er blevet blevet holdt ved lige med individuel løbe- og styrketræning.

Derfor var det konditionsmæssigt ikke noget problem for FHK-spillerne at gennemføre træningspasset, der varede i knap 1 time og 45 minutter.

Træningen stod assistenttræner Ole Damgaard for i samarbejde med målmandstræner Johnny Ebbesen, og de kunne se en flok spillere, der var i højt humør.

Lige fra første fløjt under fodboldopvarmningen, til den afsluttende del af træningen. Nok var fodboldopvarmningen ikke køn, men det er en tradition i håndboldverdenen, at der til tider spilles fodbold til opvarmning, selvom det bestemt ikke er et kønt syn.

Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Frederik Krarup er for tiden skadet, og forventes ude ind til omkring 1. februar, hvorefter han kan træne fuldt med. Krarup er dog allerede nu begyndt at deltage i dele af træningen, og der er stor fremgang at spore hos den elegante playmaker.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Til stede til træningen var også flere fra FHKs 2. divisionstrup. Det var Anders Sell, Kristoffer Frank og Kasper Haudrum, der denne torsdag trænede med og var med til at øge antallet af spillere til træningen, hvor der vanen tro var fuld intensitet på.

En der altid er højlydt til FHKs træner er Emil Tellerup. Også til dette træningspas var han i sit es, og kom konstant med opløftende tilråb til holdkammeraterne.

Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

En spiller som også, på sin egen facon er iøjnefaldende er Rasmus Meyer. Han siger ikke så meget, men han arbejder altid rigtig hårdt og giver sig 110 %. Det er ikke uden grund, at han er vellidt i fangrupper HK Ultras for sin indstilling og altid heroiske fight. Det afspejler sig også tydeligt i træningspassene.

Under selve den taktiske del af træningen blev der blandt andet fokuseret på 7 mod 6-spillet, som FHK har mødt flere gange i denne sæson, og det er en del af spillet, som Ole Damgaard gerne ville have pudset af.

Foto: Magnus Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Efter 1 time og 45 minutter var træningen overstået, og FHK-spillerne kan se frem til yderligere to haltræninger i 2018, da der står træning på menuen både lørdag og mandag.

FHK spiller første turneringskamp i 2019 d. 13. januar mod HEI på udebane. Inden da venter der en træningskamp mod det danske U21-landshold i starten af året.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce
DEL