Madsby LegeParks Venner og Madsby Legepark har igen i år arrangeret Danmarks hyggeliste julemarked i børnehøjde.

Julemarkedet åbnede i går eftermiddags og er åbent i dag lørdag indtil 17.00 og i morgen søndag fra kl.10-16

Allerede fra indgangen til Madsbyparken fra Mads Ged på Vejlevej kunne man både se, høre og næsten lugte julestemningen fra de mange aktiviteter i Danmarks største gratis legeland.

På julemarkedet kan man købe juletræer, hjemmelavede juletingaf sten og glas, Genbrug fra Røde Kors og SOS Børnebyerne, glas, bordskånere, sten, smykker, håndlavet julepynt og patchwork, Hollandske Oste og nødder, hæklede ting og juleting, dekorationer, middelalderting og jernting eller prøve børnetivoli med karrusel og minitog og forskellige andre aktiviteter, f.eks. at sidde i Julemandens kane.


Og både på vejen ind i Madsbyparken, under en rundtur til markedets mange boder mødte Fredericia AVISENforventningsfulde familier med børn, der gerne ville starte lørdagen med lidt god og gratis julestemning.

Børn kan ganske gratis benytte sig af de nogle af de mange aktivititetstilbud og den store sandlegeplads og hele områdets udendørs faciliteter kan naturligvis frit benyttes.


Husk at der skal betales for parkering ved Legeparkens p-plads, men ellers er der naturligvis gratis adgang til Legeparkens Julemarked.