Julen slår alle rekorder på Den Kreative Skole. Skolens traditionelle julehygge afholdes lørdag i uge 48, som i år er det d. 30. november kl. 12.00-16.00.

Her vil være intet mindre end 290 optrædende elever og 20 lærere, som underholder med (jule)indslag indenfor musik, drama, billedkunst, dans og musical. ”Der er i år 65 elever, 2 lærere og ½ times program mere end sidste år. Så det er fantastisk med den store opbakning fra vores dygtige og engagerede elever og lærere” udtaler souschef Lone Godskesen.

Skolens Venneforening og en masse frivillige forældre er også i gang på dagen og sørger for den gode julestemning, hvor de sælger risalamande, gløgg, æbleskiver mm.. Dertil kommer det årlige julelotteri, med lækre gevinster fra de handlende i Fredericia og private donationer, som Venneforeningen har samlet ind siden september.

Derudover er administrationen og servicepersonalet også i gang med forberedelserne allerede nu, så det hele når at blive klar til d. 30.


”Vi er meget taknemmelige for, at alle stiller så talrigt op; både til jul, men bestemt også til skolens øvrige arrangementer i løbet af året. Forældrene er også søde til at bakke op som publikum og til at hjælpe. Så vi glæder os til en julefestlig dag” slutter Lone Godskesen, som gør opmærksom på, at alle er velkomne til Den Kreative Skoles julehygge og at det er gratis at deltage.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer