Powerjobsøgerne stiller op med en lidt anderledes stand på julemarkedet i Fredericia, deres julepynt er nemlig profiler af nogle af de jobsøgere, som er med i det landsdækkende jobsøgningsnetværk, som har en lokalafdeling i Fredericia.

”Vi synes, at det er så fantastiske mennesker som frivilligt er med i netværket, det er bestemt en gave til en virksomhed, at ansætte et af vores medlemmer” siger stifter Malene Gregaard Wilsly, som også vil være tilstede i boden mandag den 14. december fra kl.15.00 – 18.00.

Powerjobsøgerne fik et samarbejde med kommunen i februar 2020, lige inden vi alle lukkede ned. Medlemmerne har haft godt glæde af de fysiske møder og alle de online møder, foredrag og sparringssessioner de har fået siden start, faktisk så godt at medlemmerne kun er med i gennemsnit 3½ inden de kommer i job.

”Et af vores vigtigste værktøjer er at skabe jobsøgningsglæde – glade jobsøgere kommer hurtigere i job. Det er bl.a. derfor, at vi deltager i et julemarked, så jobsøgerne kan komme til at networke lidt med folk fra byen, i stedet for bare at sidde hjemme bag skærnen. Det er også vigtigt for os at fortælle andre jobsøgere om netværket, som alle kan deltage i gratis – og hvem ved om der pludselig er en potentiel arbejdsgiver, som får øje på den rette medarbejder” fortsætter Malene. ”Vi er parate til en snak om kandidater og jobsøgning, samtidig med at vi er godt beskyttede med mundbind, visirer og håndsprit. Det gode julehumør bidrager vi også med”.

Læs mere om Powerjobsøgerne her: www.powerjobsøgerne.dk hvor jobsøgere kan deltage gratis to dage om ugen. De lokale virksomheder kan ligeledes benytte netværket gratis, når de skal finde nye medarbejdere.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer