Formand Lasse Hildingberg og bestyrelsen i Fredericia Judo og ju-jutsu Klub har besluttet at lukke indendørstræningen i klubben helt ned i denne periode, hvor Coronaen raser i bølge to.

På grund af den voldsomme udvikling i COVID-smittetallene, særligt i Fredericia Kommune, har bestyrelsen i Fredericia Judo og ju-jutsu Klub besluttet at indstille al traditionel træning fra dags dato og foreløbigt til og med søndag den 4. oktober. 

»Vi lukkede ned i foråret, to dage før landet lukkede ned. Vi kunne se udviklingen og hvilken vej det gik. I stedet gik vi udendørs, da det blev tilladt igen. Her havde vi stor succes med rundbold, og andre mindre aktiviteter uden den store kontakt,« siger Lasse Hildenberg til AVISEN og fortsætter:

»Fredericia er hårdt ramt, og er nu nummer seks på listen over de meste ramte kommuner. Derfor må vi omgående vise samfundssind og være med til at mindske riskoen. Vi dyrker en kontaktsport, hvor man er meget tæt på hinanden, så vi skal lukke ned og være med til at mindske smittespredningen. Det er de enste tanker, vi har lige nu.«

Hvad gør I så?

»Vi går i stedet udenfor og prøver at lave nogle fysiske træninger uden at være tæt. Børnene med lege og hygge, men med mindre kontakt. Det kan være rundbold og lignende. Vi er naturligvis ærgerlige over denne udvikling, men med et stigende smittetal i Fredericia Kommune har vi naturligvis pligt til at hjælpe med at minimere risikoen for smittespredning,« slutter Formand Lasse Hildenberg. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer