FHK-træner Jesper Houmark kunne ikke få armene ned efter, at holdet vandt på udebane mod topholdet Bjerringbro-Silkeborg.

http://adp-as.dk

FHK vandt opgøret 33-27, og ikke på noget tidspunkt var sejren ved at komme i fare. Præstationen var formentlig den bedste i hele Houmarks tid i Fredericia Håndboldklub. Alt lige fra keeper, forsvar og angrebet spillede op til deres bedste.

»Det er en af de store toppræstationer, som vi har leveret. Igen i dag byder alle bare ind, og vi har en stor bredde, og alt Nørager rører ved bliver til guld,« sagde Houmark efter opgøret og kom ind på, hvilken følelse han havde efter den flotte sejr:

»Det er en skøn følelse at have taget endnu en sejr og måden vi gør det på for tiden er fedt,« fortalte Jesper Houmark.

Undervejs førte FHK med ti mål, og i FHK-lejren måtte man formentlig knibe sig lidt i armen, men det skete ikke for Houmark.

»Jeg blev faktisk nervøs, da vi førte med ti. Det gør jeg ikke normalt, når vi fører med 1-2 mål, men jeg tænkte, at vi ikke måtte tabe. Selvom vi fik et hav af mærkelige kendelser imod os holdt vi hovedet koldt og vandt sikkert kampen,« sagde Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvad sagde du i omklædningsrummet?

»Jeg sagde, at vi skulle sørge for, at vi skulle ride videre på bølgen og holde skruen i vandet. Jeg skamroste spillerne for defensiven og klappede Nørager på skulderen efter en kongepræstation,« fortalte Houmark.

Er I ligaens mest formstærke hold?

»Det ved jeg ikke, men tabellen lyver ikke, hvis den siger det. vi er godt kørende og satser på vi kan blive ved,« sagde Jesper Houmark.

Se hele interviewet med Houmark øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer