Blot et halvt år inden han kunne have fejret sit 30-års jubilæum i Middelfart Sparekasse, går privatkundechef John Birch 1. juni på pension.

Størstedelen af sine således knap 30 år i sparekassen har John Birch, Esbern Snares Vej 15, Vejle, tilbragt i afdelingen i Vejle, som han var med til at åbne i 1992.

Gennem de seneste 11 år har han dog haft sin daglige gang i privatafdelingen i Middelfart. Men når den sidste arbejdsdag 7. maj er overstået, sætter John Birch punktum for karrieren med en sidste pendlertur i bilen hjem til Vejle, hvor han har boet hele sit liv.

– Jeg sætter nok min playliste med blandet blues på. Og så er det ellers hjemad mod Vejle, hvor der venter en god flaske vin og måske et glas whisky. Gerne ekstra røget, siger John Birch, der ikke kommer til at savne tilværelsen som pendler.

– Køreturen frem og tilbage kan jeg fint undvære, men der er to ting, som jeg helt sikkert kommer til at savne. Mine kolleger, som jo også er mine venner. Det bliver de jo, når man omgås hinanden i så mange år. Og mine kunder. Mange af dem går jo både 10-, 20- og 30 år tilbage. Så får man jo et særligt forhold til hinanden, siger den afgående privatkundechef.

Vil omgive sig med glade mennesker og kultur
Hvad skal tiden så gå med nu, hvor seniortilværelsens mange muligheder banker på døren? Det er spørgsmålet. Men så langt er John Birch ikke nået i sine overvejelser. Et er dog sikkert. Det bliver noget sjovt.

– Jeg vil lavet noget med glade mennesker. Noget sjovt. Om det har med musik og kultur eller mad og ferier at gøre, det ved jeg ikke. Men jeg forestiller mig, at det skal være noget med mennesker, som skal ud og have en oplevelse. Jeg elsker at være omgivet af glade mennesker og kultur. Men jeg har ikke noget særligt i kikkerten, og nu holder jeg i første omgang lidt velfortjent ferie. Der er jo ikke noget, der haster, siger han smilende og tilføjer, at han i hvert fald kommer til at frekventere familiens sommerhus på vestkysten en del mere.

Privat bor John Birch sammen med Dorte, som arbejder i Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle. Der går lige et par år, før hun følger med sin mand over i tilværelsen som pensionist. Det er imidlertid ikke noget, der giver anledning til sure miner i hjemmet, forsikrer John Birch.

– Hun har det rigtig fint med, at jeg går fra nu. Hun satser nok på, at jeg altid står klar med varm mad, når hun kommer hjem. Det er da heller ikke utænkeligt, siger han.

Sammen har de tre voksne sønner. Mathias på 26, Mikkel på 28 og Mads på 35.

Ny privatkundechef allerede på plads
John Birchs afløser bliver Susanne Skov Frederiksen, derhar arbejdet som kunderådgiver og kreditansvarlig i Middelfart Privat i 14 år. Hun kender afdelingen indgående og har haft et tæt samarbejde med sin forgænger gennem 11 år.

-Med titlen følger en rolle, hvor jeg i højere grad skal være sparringspartner for mine kolleger og sammen med Louise Snitkjer og mine andre kolleger videreudvikle vores fantastiske afdeling. Jeg glæder mig til nye spændende udfordringer, siger Susanne Skov Frederiksen, der officielt overtog titlen 1. maj.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer