I den gruppen, “Hvem ved hvad i Fredericia” er der for tiden en afstemning om de mest populære tøjbutikker. Vi taler med Jonas Oxholm fra firmaet Ziito som står bag afstemningen og kigger lidt på resultatet af afstemningen.

Meningsmålingen

Jonas Oxholm er til dagligt CEO i den innovative miljøbevidste virksomhed Ziito og grunden til, at han laver meningsmålingen om de fredericianske tøjbutikker, er for at lave endnu en guide til deres webplatform.

Jonas og hans brødre, som er medejere af Ziito, tænker lang længere end deres egne produkter og prøver at skabe en platform, der stikker længere ud.

“Vi laver guides til flere ting, fordi det er god viden for vores målgruppe, at vi kan tilbyde noget ekstra. Selvom vi laver tøjstativer, så laver vi guides til at starte en tøjbutik, samt tips og råd til at øge omsætningen. Vi lavede også en guide til julegaveinspiration, vi ønsker at det giver mening at besøge os digitalt, også på andre tider, end når man skal købe et tøjstativ”, siger Jonas

Selvom at Ziito har kunder fra hele landet, så er guiden, han er i gang med til Fredericia.

Ziito
Ziito – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg er jo fra Fredericia selv – så det er godt at skabe mere fokus på Fredericia på vores side, men jeg faktisk lidt rystet over, at der er så mange tøjbutikker her. Der er dobbelt så mange butikker, som jeg troede og jeg er imponeret over opbakningen på siden ,”Hvem ved hvad i Fredericia”. Generelt er folk søde til at svare hurtigt og 20 procent af Fredericias befolkning er medlem af gruppen”, siger Jonas.

Resultatet

Selve meningsmålingen er på nuværende tidspunkt med cirka 1000 stemmer fordelt på 26 tøjbutikker. Der er en helt klar favorit blandt tøjbutikkerne det er den svenske kæde H&M med hele 181 likes med et solidt hop ned til nummer to som er Miami/Tøjeksperten med 118 likes.

Meningsmålingen handler ikke om at finde bunden og sådan en meningsmåling, skal selvfølgelig ses for,d hvad den er, men vi finder en top fem frem her til Fredericia AVISENs læsere.

Resultatet er lavet 10-1-2019 klokken 16:d30 find meningsmålingen her.

  • 1: H&M 181
  • 2: Miami/Tøjeksperten 118
  • 3: Vero Moda 107
  • 4: Geist/Gnist 102
  • 5: Simple Living 53
https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere