FC Fredericia vandt i dag 3-2 hjemme på Monjasa Park over Hvidovre IF. Han var meget tilfreds med de tre point og status som etter i NordicBet Ligaen, men han stod også med hjertet oppe i halsen, da Hvidovre scorede til 2-2.

“Vi scorer det tredje mål, som er en forløsning, fordi vi fører 2-0, men Hvidovre giver ikke op. Jeg frygtede en kamp, som i Skive, hvor de kom tilbage. Men heldigvis falder chancerne vores vej, og vi kunne have vundet større,” sagde Jonas Dal og fortsatte:

“Man står med hjertet oppe i halsen, når man ikke får afgjort det tidligere i kampen. Det blev lidt hektisk til sidst, fordi havde de udlignet, så havde vi mistet to point og førstepladsen, men heldigvis står vi distancen.”

Hvad tænker du, da de udligner til 2-2?

“Åh nej, ikke igen, men der var lang tid tilbage, og det så ud som om, at vi var det bedste hold, og vi scorede til 3-2 og det var nok i dag. Agon spillede en god kamp i dag, se lige målet op i krogen – bang siger det bare,” sagde Jonas Dal.

Og vi er nummer 1 – hvad betyder det for jer?

“Vi har mødt alle holdene, vi har gjort det fint i de 11 kampe. Vi ligger nummer 1. Det skal vi være stolte af, men vi er også bevidste om, at vi er i udvikling, og vi kan gøre det endnu bedre. Det er derfor et godt udgangspunkt at ligge nummer 1.”

Se hele interviewet i indslaget ovenfor.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia