Efter fire nederlag I træk smagte FC Fredericia sejrens sødme, da Næstved blev besejret 3-2. Efter opgøret var det derfor en glad Jonas Dal.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Ikke meget tydede på, at FC Fredericia ville vinde kampen fra start. Alexander Nybo slog kort tid inde i kampen et ufarligt indlæg i eget mål, og da FC Fredericia blev tilkendt et straffespark brændte Anders Holvad. Det gav bange anelser på trænerbænken.

“Man tænker åh nej, og det er ærgerligt. Vi synes, at vi gjorde det vi skulle, og når vi gør sådan nogen ting som det at lukke lette mål ind og brænde straffe, så skal man kæmpe endnu hårdere. Det er en del af spillet. Når det sker skal vi klappe dem på skulderen ,der er involveret og bagefter skal vi forsøge at komme tilbage og det gjorde vi,” siger Jonas Dal og kommer ind på, hvor forløsende sejren var:

“Det er rigtig forløsende, og det er aldrig rart at taber mange kampen i træk. Det er tæt på, at det er en forløsning, fordi vi synes, at vi har spiller godt uden at få resultater. Derfor er der en forløsning over, at det gode spil giver en sejr,” udtaler Jonas Dal.

https://www.vinmedmere.dk/

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på tirsdag, hvor modstanderen er Kolding på Monjasa Park.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer