Cheftræner Jonas Dal havde gerne set heldet tilkomme FC Fredericia mere i dag, men sådan gik det ikke. Holdet spillede en dårlig første halvleg og rejste sig aldrig.

“Først og fremmest så havde vi spillet 1-1, hvis Torp havde sat bolden ind til sidst, men generelt skaber vi ikke de chancer, som vi gerne vil, og dem vi skaber, skal målmanden tage. Det er ikke godt nok. Vi er lidt ærgerlige over 1. halvleg, men 2. halvleg var okay. Men ellers generelt en fin kamp, selvom vi er ikke tilfreds med vores indsats,” sagde Cheftræneren og fortsatte:

“Mange hold er agressive i starten af kampene mod os, men i dag havde vi ikke held til at spille uden om det pres, hvorfor vi også laver uprovokerede fejl. Sådan kan det gå i en fodboldkamp. Vi havde ikke heldet i dag. Vi spiller uden Agon og Høegh i dag, sådan er det. I dag skulle nogle andre have sprudlet. Vi har troen på de spillere, vi sætter ind. Vi spiller som hold både, når vi vinder og taber.”

Med 2-2 mellem Kolding og Fremad Amager er FC Fredericia sikre på 3. pladsen – hvad betyder det for jer?

“Det er da stort. Måske ikke lige nu efter den indsats, vi lige har leveret, men efter sæsonen kan vi se tilbage på en 3. plads, hvilket vi er meget stolte over,” slutter træneren. Der resterer en kamp i sæsonen mod Nykøbing for FC Fredericia.

Leave a Reply