Cheftræner Jonas Dal kunne i dag sætte tre point mere på FC Fredericias konto efter en sejr 2-0 sejr i NordicBet Ligaen. En sejr over et Roskildehold, som kan meget mere end stillingen siger.

“Det var godt med tre point i dag. Vi holder nullet for tredje gang i denne sæson, hvilket er dejligt, og så må vi hæfte os ved, at vi spiller en god defensiv kamp. Vi fik nogle andre dyder i gang end normalt. Vi var dygtige til at stå stærkt derinde som et hold, og vi vinder duellerne tilfredsstillende, så alt i alt en godkendt indsats,” sagde Jonas Dal og fortsatte:

“1-0 målet var en lettelse. Alle tænker, at dette skal være en kamp, vi skal vinde, men vi var klar over, at det ville blive en vigtig kamp at kunne sætte sig på og dominere, for Roskilde er ikke så dårlige, som stillingen siger, derfor var det også en lettelse, da vi fik scoret til 1-0.”

Dennis Høegh var tilbage, hvad synes du om hans indsats?

“Han spiller en god kamp på en plads, han ikke har spillet så meget på under mig. Han gør det fint, og slider godt sammen med Andreas Oggesen, og at han allerede nu spiller en hel kamp er godt. Han har gjort det godt,” lød det fra cheftræneren.

Hvad med Enevoldsen – han sælger sig selv godt i dag, synes du ikke?

“Vi ved, hvad vi får med Lukas. Han leverer altid en bundsolid indsats. Han slår ikke et større brød op, end han kan bage. Han har gjort en god figur og en god reklame for sig selv i dag,” sluttede Dal.

http://bit.ly/rosalecture

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her