FC Fredericia og Vendsyssel FF tørnede søndag sammen i NordicBet Ligaen, hvor gæsterne med Johnny Mølby som træner endte med at vinde. Mølby fortalte efterfølgende, at han ser Monjasa Park som et svært sted at spille.

FC Fredericia var foran 1-0, men på to mål ia anden halvleg endte Vendsyssel med at vende kampen på hovedet.

“Jeg ser det som en typisk premiere, hvor det var lidt nervøst, men det var fortjent, at vi vandt, når man ser på hvem der havde størst chancer. Jeg glæder mig over, at vi var bagud på en svær udebane og viser god moral og mentalitet ,” siger Johnny Mølby, der spår en tæt NordicBet Liga i denne sæson:

“Det bliver en tæt række som i de andre år. Vi vil være med i toppen og det samme med Vejle og Viborg. Fredericia har også ambitioner, de har været i subtoppen i seneste år og det samme med HB Køge, og der er en altid overraskelse med fremme også,” forklarer Mølby.

I de seneste par sæsoner ar Johnny Mølby været flittig gæst på Monjasa Park, og han forventer at se et FC Fredericia-hold spille en god sæson.

“Fredericia er som de plejer at være, nemlig et godt fodboldhold. Det er et svært hold at spille mod, og de vil komme til at spille en god sæson igen,” udtaler Johnny Mølby.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/