I sensommeren kommer gården på Bülows Kaserne igen til at syde af musik og god stemning, når EventC og Tøjhuset inviterer til sommerfest med Johnny Madsen Band, Carpark North, Midt Om Natten og Nicklas Ejby.

– Sidste år havde vi Corona-venlige koncerter på kasernen i to omgange og selv om det danske sommervejr ikke alle dage, viste sig fra sin bedste side, var det en stor succes, udtaler Ulrich Nicolaisen fra EventC. Der findes jo som bekendt ikke dårligt vejr, smiler han.

Direktør for EventC, Ulrich Nicolaisen. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Så selv om restriktionerne forhåbentlig er færre i slutningen af august, gentager vi succesen med sommerfester under åben himmel. Det bliver tre festlige dage med masser af fed musik, god mad fra foodtrucks og ikke mindst hygge på højt niveau! For det tror vi virkelig på at alle trænger til.

– Vi er optimistiske og sælger koncerterne stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende restriktioner og kan ændre til siddende, hvis det bliver nødvendigt. Derfor er der kun 500 billetter i salg til hver koncert, siger Ulrich Nicolaisen og tilføjer: andre steder er Carpark North blevet udsolgt på under 30 minutter, så vi har store forventninger til salget.

Hvis man har svært ved at vælge eller ikke vil gå glip af nogen af koncerterne, har vi i år valgt at sælge partoutbilletter. Altså én billet til alle tre koncerter og til en pris på kun 895 kr plus gebyr.

Programmet er alsidigt og byder på alt fra klassisk rock’n’roll over Kim Larsen til eksplosiv rock og hits fra 60’erne og frem – hits du kan synge med på.

Johnny Madsen Band – torsdag den 26. august

Når det gælder gudsbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand, Johnny Madsen, til sokkeholderne i det her land. Så er du til klassisk rock’n’roll, beske ballader, blå blues og besærker boogie så er Johnny Madsen band klar til at underholde dig.

Carpark North – fredag den 27. august

Carpark North leverer eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader. Det bliver en aften med hits på stribe og som altid toppet med en eksplosiv og international vibe.

Midt Om Natten og Nicklas Ejby – lørdag den 28. august

De lokale bands Midt Om Natten og Nicklas Ejby behøver vist ikke yderligere præsentation her i området. Det bliver en lørdag aften med Kim Larsen og Gasolin, når det er bedst krydret med de største hits fra 60’erne og frem.

Billetsalget starter fredag den 05.03.2021 kl. 10.00 på https://www.billet.dk/sommerfest

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer