Fredag aften klokken 20.00 dannede Eksercerhuset endnu engang rammen om en koncert, denne gang var det Johny Madsen, der gæstede Fredericia til en siddende akustisk koncert flankeret af Knud Møller på guitar og Henrik From på trommer.

Tøjhuset havde arrangeret koncerten og var på dagen rykket ud af de vante rammer nede i Norgesgade og op på kasernen, hvor de i samarbejde med EventC udnyttede at scene, stole og toiletter allerede var sat op og klar til brug, efter torsdagens show med Jonathan Spang.

Foto: Joan Barløse

Koncerten var totalt udsolgt og allerede inden dørene åbnede klokken 19.00, stod folk udenfor i festligt humør og ventede på at komme ind. Pølsekutteren var klar med pølser og flæskestegs sandwich, baren var godt lagret med øl og shots, mens Mira Nielsen fra kaffebilen havde stillet sin lille røde scooter kaffevogn op og serverede varm kaffe, fint lavet med små hjerter og grene i skummet.

Madsen, Møller og From gjorde det sublimt, Johny Madsens stemme fungerer endnu, og Knud Møller er vel Danmarks bedste guitarrist og From supplerer med sit veltimede trommespil.

Foto: Joan Barløse

Det var egentligt en siddende koncert, men der var nu ikke mange der sad ret længe af gangen, baren ude foran nåede aldrig at lukke ned, så gæsterne kom dryssende i en lind strøm for at hente forsyninger, indenfor i Eksercerhuset var der fest, der blev skrålet med på sangene og der blev drukket og skålet, hele eksercerhuset væltede da trioen spillede “Uden for sæsonen” og “Færgemanden”

En velgennemført koncert og 68 årige Madsen er stadig værd at høre.

Efter koncerten blev mange hængene i den store udendørsbar og fik sig nogle fadbamser, det var tydeligt at det havde været en kæmpe succes og gæsterne havde fået hvad de forventede.

https://www.fredericiafriskole.dk/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer