Forside Fredericia JOHNNY MADSEN, KNUD MØLLER & HENRIK FROM GÆSTER FREDERICIA D. 8. NOVEMBER 2019....

JOHNNY MADSEN, KNUD MØLLER & HENRIK FROM GÆSTER FREDERICIA D. 8. NOVEMBER 2019. EKSERCERHUSET

DEL

Svært underholdende…” Har man bare een gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Det er lykkedes at lave en aftale om en koncert, som det eneste spillested i Trekantområdet samt Sydjylland, med Madsen, Møller & From. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold a topleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møllerrollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Hvem ved – måske kommer der nye sange udover scenekanten i Fredericia.

Madsen, Møller & From fredag d. 8. november 2019 kl. 21:00 i Eksercerhuset

Arrangør: FredericiaLive

Forsalget starter d. 12.12.19 via http://bit.ly/MadsenMøllerFrom

DEL