Den socialdemokratiske folketingskandidat, John Nyborg, har natten til mandag været udsat for hærværk af sine plakater. Hærværket af plakaterne er udført med påsatte klistermærker/labels med påskriften ”Pengepuger” og ”Klasseforræder”.

Kandidaten udtrykker selv sin ærgrelse.

-Det er utroligt ærgerligt, at plakaterne ikke få kan få lov til at hænge i fred. Det virker jo nærmest organiseret når man direkte ”tagger” (red. påklistre) hængende plakater i den højde. Det må have krævet en stige for at nå derop.
– Jeg synes personligt, at det er en meget udemokratisk måde at vise sin utilfredshed på. Ønsker man, at udtrykke sin utilfredshed med mig eller mit parti, skal man være velkommen til at komme hen til en snak, når jeg står nede i gågaden eller til diverse arrangementer jeg deltager i. I Danmark skal der være plads til en bred debat, men direkte hærværk er uacceptabelt, udtaler John Nyborg.

Det er endnu ukendt hvem der står bag hærværket og indtil videre har ingen vidner meldt tilbage, om de har set gerningsmændene.
Bestyrelsen i Socialdemokraterne Fredericia, vil nu vurdere, om det politiske motiverede hærværk, skal meldes til politiet.