Budget2021-forhandlinger er godt i gang, og hos Socialdemokratiet har man den sidste uge leveret et væld af foreslag. Byrådsmedlem John Nyborg fortæller til AVISEN, at forhandlingerne skrider positivt frem. Selv bringer han også emner og prioriteringer til forhandlingsbordet.

»De fremskudte indsatser, hvor vi kommer tættere på borgerne i forbindelse med job, uddannelse og borgernes liv, virker. Vores dygtige medarbejdere kommer tættere på borgerne, der kommer tættere på et job og et bedre liv. Det sker fordi, de møder borgerne i deres eget miljø. I dag har vi flere medarbejdere på området, der arbejder med fremskudte indsatser. Deres arbejde giver stor værdi, og det ønsker Socialdemokratiet at udvide,« siger John Nyborg og fortsætter:

»Vi kan se, at kontakten mellem borger og medarbejder får mennesker videre i livet. Derudover ønsker vi at etablere flere flexjobstillinger. Det betyder noget. Vi ved faktuelt, at når borgere kommer ind på arbejdsmarkedet, så får de det bedre. Det betyder noget at være en del af en arbejdsplads, også i hjemmene, hvor familierne får det bedre, og i sidste ende også kommunen, fordi mennesker bliver selvforsørgende,«

Et andet projekt, som John Nyborg slår et slag for er Get2Sport, som partiet også ønsker at støtte med 200.000 kroner.  

»Det er et godt projekt, og vi vil gerne understøtte den frivillige hjælp til blandt andet unge mennesker,« siger John Nyborg.

Endelig skal der afsættes midler til kompetenceudvikling i Jobcentret. 

»Vores medarbejdere i Jobcentret har gjort det godt. Den kurs skal fastholdes og understøttes med en pulje til fortsat udvikling.«

Se indslaget med John Nyborg og hør mere.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer