Sæson 2019 kalder, og LEGOLAND® skal i år bruge et rekordhøjt antal sæsonmedarbejdere til at give gæsteoplevelser i børnehøjde og træde ind i fantasien i LEGOLAND og på det nye LEGOLAND Castle Hotel.

Når LEGOLAND® for 13. gang i træk byder indenfor til jobdage den 25. og 26. januar, skal parken ansætte rekordmange nye sæsonmedarbejdere. Samlet er der brug for 600 nye sæsonansatte, som skal kunne træde ind i børnenes fantasi og levere uforglemmelige oplevelser.

– I LEGOLAND bliver alle børn til helte, og det er vores mange dygtige sæsonmedarbejdere, som gør den største forskel for børnenes oplevelse. At være i børnehøjde og leve sig ind i fantasien er derfor helt centralt for alle medarbejdere i LEGOLAND, og det vil man blandt andet kunne få en lille forsmag på, når man møder op til jobdagene, siger HR director i LEGOLAND, Bente Noringriis.

Til årets jobdage kan man også møde lederne fra de forskellige afdelinger på tværs af LEGOLAND og få en snak med rutinerede sæsonansatte.

– Det er altid en god ide at møde op til jobdagene, for vi lægger naturligvis mærke til ansøgere, der kommer og viser interesse. I år søger vi 600 nye sæsonmedarbejdere, og vi kan se fra år til år, at vi ansætter rigtig mange af dem, vi har mødt til jobdagene. Jeg kan derfor kun opfordre alle interesserede til at komme og besøge os, siger Bente Noringriis.

Alle aldersgrupper er velkomne

Selvom det at søge sæsonjob ofte er forbundet med unge, der skal ud og finde deres første arbejde, så er alle aldersgrupper velkomne til jobdagene i LEGOLAND.

– Jobdagene i LEGOLAND er for alle, og derfor hilser vi for eksempel også seniorer meget velkomne. Erfarne ansøgere kommer med nogle stærke kompetencer fra arbejdsmarkedet, og synergierne mellem dem og de mange unge ansatte har vi stor glæde af i LEGOLAND, fortæller Bente Noringriis.

LEGOLAND har hvert år mange seniorer ansat i løbet af sæsonen, og de dækker alt fra at være kontrollør ved indgangen til at arbejde i restauranterne.

Forberedelse til næste step

Udover at de fremmødte stifter bekendtskab med at være i børnehøjde, vil de også få værktøjer og stikord til næste led i jobsøgningen. Et nyt initiativ for at hjælpe unge som ældre godt på vej.

– I år vil vi som noget nyt tilbyde alle besøgende at komme ind og få fif til den gode samtale, og til hvordan man præsenterer sig selv allerbedst. For unge er et job i LEGOLAND den optimale start på arbejdslivet, fordi man både lærer at være en rigtig god kollega, får nye faglige kompetencer og får mulighed for at tage ansvar, siger Bente Noringriis.

Jobdage i LEGOLAND finder sted fredag den 25. januar kl. 13.00-17.00 og lørdag den 26. januar kl. 10.00-16.00 på Hotel LEGOLAND.

Fakta

Til den kommende sæson søger LEGOLAND 600 nye sæsonmedarbejdere, og det er muligt at søge jobs i følgende afdelinger: Forlystelser, Mad og Drikke, Butikker, Informationen og Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer, P-vagt eller Grønne Områder.

LEGOLAND har i alt 1.500 sæsonansatte. Til sæson 2019 er 900 sæsonansatte således gengangere.

LEGOLAND har ca. 250 fastansatte medarbejdere.

Sæsonen løber fra den 30. marts til den 03. november 2019.

Praktisk information til pressen

For yderlige information kontakt venligst pressekoordinator Martin Duus Horslund 7950 1819 eller martin.duushorslund@LEGOLAND.dk

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere