Joan Barløse er let genkendelig med hendes orange hår og store smil. De seneste 18 år har hun været i ejendomsmæglerbranchen, men nu er det tid til nye udfordringer.

Joan Barløse er for mange et kendt ansigt i Fredericia. Joan er let genkendelig – men hun er også ofte at finde i byen. Ofte er hun bevæbnet med et kamera, så hun kan tage billeder af de mange ting der sker i Fredericia.

De seneste 6 år har Joan været ansat hos Place2Live hos Lars Bo, men nu er tiden inde til en luftforandring. Efter 18 år i branchen vil hun prøve kræfter med nye ting.

“Jeg startede for 18 år siden som ufaglært. Jeg fik et job hos Jørgen Astrup der siden hen blev til Nybolig. Jeg var meget glad for min tid der, men allerede dengang ville jeg prøve noget nyt” fortæller Joan og fortsætter:

“Men da Lars Bo ringede til mig og fortalte han ville starte noget nyt op, så kunne jeg ikke sige nej. Vi har fået bygget en stærk virksomhed op, så nu kan jeg fortsætte min videre færd”.

Læs mere efter annoncen…

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk
Fredericia-ambassadør før det blev moderne

Med sine flotte billeder har Joan altid forsøgt at vise det bedste af Fredericia frem.

“Jeg har altid været Fredericia-ambassadør. Jeg har forsøgt at vise alle de fantastiske ting der sker i byen – for der sker meget. Mange har spurgt om jeg blev betalt for at promovere Fredericia, men jeg gør det altså bare fordi jeg synes byen er fantastisk” siger Joan.

Billeder og sociale medier fylder meget

For Joan har fritiden de seneste mange været brugt på billeder og sociale medier. Hun har taget billeder af et utal af håndboldkampe, koncerter og andre arrangementer. Oveni det har hun styret hjemmesider og sociale medier på frivillig basis.

For Joan indebærer hendes drømmejob også noget af det.

“Jeg vil gerne arbejde videre med det. Det bliver nok lidt svært at finde et job kun med billeder, så jeg forestiller mig der også kommer noget administrativt arbejde” fortæller Joan.

“Men samtidig er jeg meget åben overfor alle typer af jobs. Jeg er meget lærenem – især hvis det er noget jeg brænder for. Når jeg sætter mig et mål, så forfølger jeg det. Eksempelvis satte jeg mig for at tabe mig – det resulterede i at jeg tabte 30 kg på 5 måneder” fortsætter Joan Barløse.