Forside Erhverv Jim Lyngvild glæder sig til shopping bazar: Uden bazaren havde jeg...

Jim Lyngvild glæder sig til shopping bazar: Uden bazaren havde jeg ikke haft så stor succes

DEL
Foto: Morten Paulsen

Jim Lyngvild har de seneste fem år været fast deltager hos shopping bazar, der afholdes d. 17. og 18. november i Messe C. Jim kommer med både sine Frejdahl øl og Raunsborg Nordic Cremeserie, og han havde erhvervsmæssigt ikke haft så stor succes, hvis det ikke havde været for bazaren, fortæller han til Fredericia AVISEN.

Forud for shopping bazar har Fredericia AVISEN talt med Jim, som vi startede med at spørge om, hvad han kommer med på denne udgave af shopping bazar.

“Vi kommer med produkter og fremviser produkter. Vi har supergode tilbud med, som det hele handler om. Blandt andet har vi fokus på, at folk kommer for at købe julegaver om man vil det eller ej. Der vil være gode penge at spare på hele messen, hvor priserne er rigtig gode hele vejen rundt. Det har vi meget fokus på, og det er nok ikke så meget selvforkælelse, men mere julegavekøb, som folk kommer for den her gang,” siger Jim.

Hvordan er det at komme på shopping bazar?

“Det er superfint. Dorthe, der er arrangør, er god til at lave en god stemning. Der er ingen, der ikke kan lid at spare penge. Alle er glade og jagter gode tilbud. Hverken mit bryggeri eller kosmetik ville have haft så stor succes, hvis vi ikke kom på bazar,” fortæller Jim, der efterhånden er en rutineret herre på bazar:

“Jeg har været med i fem år. Jeg synes, at det bliver ved med at give noget til min forretning, men også menneskeligt. Jeg har holdt mange arrangementer, blandt andet det store bankoarrangement med 300 kvinder om morgenen. Det er så hyggeligt at starte på den måde med mange glade mennesker, der er kommet or at hygge sig sammen. Jeg har blandt andet tidligere snakket med Linse Kessler på scenen i forbindelse med det, og der er altid oplevelser som det, udover det der ellers er forbundet med at være på bazar. Der er gode oplevelser at se tilbage på, og være stolt af,” forklarer Jim.

Hvad glæder du dig særligt til ved denne bazar?

“Den her gang er det selvfølgelig at få set kunderne. Det er mange af de kunder, der er mennesker, som man kender og det er en lille familie, fordi man ser dem flere gange om året. Det er dejligt at se dem og snakke med dem, og dem der kommer til banko,” lyder det fra Jim Lyngvild.

Man kan læse mere om Jim Lyngvild og hans produkter på hans hjemmeside ved at klikke her. Læs mere om Frejdahl øl ved at klikke her.

http://perhaps.dk/