Allerede efter 25 minutters spil i træningskampe mod Hobro udgik Alexander Nybo, og det forklarer FC Fredericia-træner Jesper Sørensen hvorfor var tilfældet.

FC Fredericia vandt onsdagens træningskamp mod Hobro med 2-1, og efter kampen gjorde cheftræner Jesper Sørensen status.

“Det var momentvis godt i første havleg . De sidste 20 minutter af første halvleg var lidt vilde, og det var en meget åben kamp. I anden halvleg fik vi mere kontrol over det,” sagde Sørensen, der kun havde Mikkel Hedegaard som ny mand i startopstillingen, i forhold til efterårssæsonen og det kan have spillet en rolle:

“Det tror jeg, men til gengæld noget af det, som ikke virkede senest med de uprøvede mod Middelfart, virkede så til gengæld i anden halvleg i dag (onsdag, red.), hvor vi spillede fornuftigt. Vi har brugt tiden siden i lørdags på at få pudset spillet af. Vi har ikke tid til at træne fysisk, vi skal træne spillestil, og det har vi gjort,” forklarede cheftræneren.

Før kampen forlød det, at Alexander Nybo skulle have første halvleg i målet, efter hidtil ikke at have stået nogen af træningskampene som følge af, at han var på vej tilbage fra en skade.

“Det var planen, at Nybo skulle have haft første halvleg, men han blev lidt usikker, efter et spark, hvor han kunne mærke noget. Det vil han nok også komme til fremover. Det skal han nok vende sig lidt til, og at det ikke er noget, der tager livet af ham,” udtalte Jesper Sørensen, der på søndag sætter kursen mod Tyrkiet på træningslejr, hvor der er to kampe på programmet.

Efter træningslejren venter der yderligere en kamp på dansk grund. Den er mod Vejle d. 23. februar, og spilles efter planen i Fredericia.

FC Fredericia tager hul på NordicBet Ligaen igen d. 4. marts, hvor modstanderen er HB Køge hjemme på Monjasa Park.