Jesper Lok er indtrådt i PreMed’s bestyrelse, der har fredericianeren Anders Vikke som direktør.

PreMed blev etableret af Kenneth Kronohage, Heidi Storm Vikke og Anders Vikke. PreMed sælger medicinsk udstyr til brand og redningstjenester, samt driver hjælpemiddelsdepot og services relateret hertil. PreMed deltager desuden i ambulanceudbuddet i Region Midtjylland og har yderligere ambitioner at etablere sig på det danske ambulancemarked.

Anders Vikke, PreMed’s direktør siger til AVISEN:

“Det glæder os at have Jesper ombord. Jesper har erfaring med og indsigt i offentlig/privat samarbejde og deler vores fokus på at tilbyde de danske regioner og kommuner ydelser i en social ansvarlig ånd”.

Jesper Lok tilføjer “PreMed er fokuseret på at tilbyde ydelser med de højeste faglige standarder. Det er services, som skatteborgerne betaler for, og det forudsætter ikke mindst transparens og høj effektivitet. Jeg glæder mig til at bidrage mine erfaringer til det arbejde”.

Det finske ambulancefirma, 9Lives, købte tidligere i 2020 en 51% majoritetspost i PreMed.
9Lives indehaver og Formand for PreMed, Markus Ulfstedt, afslutter:

“Jesper har igennem sit virke vist stærke strategiske og operationelle resultater, og vist styrken af at have stærke relationer. Alle er vigtige dyder for 9Lives, og vi glæder os til at vokse vores danske forretning på det fundament”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer