Jesper Houmark var i det store hele meget tilfreds med FHKs præstation i dag, men to udvisninger efter 44 minutters spil blev afgørende.

FHK tabte søndag aften hjemme til Mors/Thy Håndbold i en kamp, der blev afgjort i de sidste sekunder. Hjemmeholdet var foran med 2 og lignede en vinder efter 44 minutter, men så ændrede kampen karakter. 

»Jeg synes, at vi holder liv i kampen i lang tid. De sidste 15 minutter får vi tre udvisninger, og de bliver kostbare. Jeg synes faktisk, at når vi spiller 6 mod 6 i forsvaret, så spiller vi godt op med Mors/Thy. Efter udvisningerne tager vi perioden 3-0, hvorefter det bliver en mental kamp. I dag synes jeg, at udvisningerne er hårde ved os. Det udtaler jeg mig normalt ikke om,« sagde Jesper Houmark efter kampen.

Se hele interviewet her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer