Jesper Engsig Christensen og Tonny Vangsgaard Gravesen har begge en lang erhvervskarriere på direktionsniveau bag sig og har i den seneste årrække arbejdet fuldtid med Advisory Boards og bestyrelsesarbejde, med primær fokus på ejer-ledede virksomheder.

”Vi har valgt at stifte BoardAdvisor, da vi oplever, at mange ejerledere har svært ved at gennemskue om, og hvornår, en bestyrelse eller et Advisory Board kan skabe værdi for deres virksomhed.” udtaler Jesper Engsig Christensen og forsætter ”Den drøftelse og analyse vil vi gerne hjælpe ejerlederen med ud fra et struktureret rådgivningskoncept, som vi har udviklet.

”Skulle drøftelsen og den efterfølgende BA-Anbefaling fra os, føre til at virksomheden ønsker at etablere en bestyrelse eller et Advisory Board kan vi også hjælpe med at finde relevante kandidater” supplerer Tonny Vangsgaard Gravesen.

”Værdiskabende bestyrelsesarbejde i ejerledede virksomheder er i vores optik baseret på det rette mix af kompetencer og kemi mellem medlemmerne. Vi har derfor opbygget en eksklusiv BA- Database af potentielle kandidater, som alle er interviewet, testet og godkendt af os begge.

Således at vi kan tilsikre, at vi kun bringer kandidater i spil, som er relevante for den pågældende ejer og virksomhed.” afslutter Tonny Vangsgaard Gravesen

”Vi vil forsat begge være forankret lokalt, med base her i Fredericia, og drive en virksomhed med dybe jyske rødder, mentalitet og engagement. Samtidig vil vi begge forsat, i eget regi, arbejde i bestyrelser” afslutter Jesper Engsig Christensen.

BoardAdvisor flytter ind i nye lokaler i Danmarksgade 35 i Fredericia senere på måneden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer