Tidligere i dag meddelte Jens Rohde, at han forlader De Radikale. Han skriver blandt andet:

“Det er velkendt, at jeg i sin tid forlod Venstre, fordi udlændingestramninger og EU-skepsis blev et mål i sig selv, fordi Dansk Folkeparti blev definerende for partiet. Under Støjbergs regime forvekslede man efter min opfattelse mål og midler. Og målet kom til at hellige midlet, hvilket aldrig må forekomme i et demokrati.Jeg fandt derfor stor lettelse ved at melde mig ind i et parti, der i min optik befandt sig ikke bare på en parlamentarisk men også en substantiel midte i dansk politik. Dér hvor helhedssyn og pragmatisme møder hinanden. Hvor løsninger for den almindelige dansker tager sit udgangspunkt i midten og med fokus på, at der altid skal være proportionalitet i det, vi gør.Den balance finder jeg ikke er til stede længere.”

Se hele opslaget der

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer