I søndags var medlemmer fra Fredericia Cycle Club ude på en cykeltur, men i krydset Nyvangen / Gl. Ribevej, blev flere ryttere påkørt, hvoraf flere af den kom alvorligt til skade. Jens Peter Clausen var en af de involverede og fortæller om episoden.

I politiets døgnrapport tidligt søndag aften blev det oplyst af Sydøstjyllands Politis vagtchef, Stefan Wolf, at en cykelgruppe var blevet påkørt.

I den forbindelse udtalte vagtchefen, at to var blevet kørt til tjek på sygehuset, men at de ikke var kommet noget til. Det billede kan Jens Peter Clausen, der var en af cyklisterne, ikke genkende. Han fortæller om flere skader, der skete ved det pludselige uheld.

– Vi nåede ikke at tænke noget, da det skete meget pludseligt. Pludselig lå vi var der, og tiden var kke til at reagere. Vi kunne bremse eller køre udenom, hvis der var afstand, men det var der ikke. Det var et sort uheld, som han (føreren af gummigeden, red.) begik, siger Jens Peter Clausen.

Uheldet skete i krydset Gammel Ribevej / Nyvangen.

Alle de implicerede parter er medlemmer af Fredericia Cycle Club og Jens Peter fortæller, at særligt en person er kommet slemt til skade.

– Den ene har brækket to ribben bag på ryggen, og har hudafskrabninger op ad den ene side på kroppen, siger han.

En anden af de involverede landede på hovedet, hvor cykelhjelmen tog fra, men vedkommende endte med at få en hjernerystelse. De fire øvrige cyklister havnede i et buskads, men episoden får ikke Fredericia Cycle Club til ikke at ville køre på strækningen igen.

– Vi fortsætter som hidtil, da vi ikke har begået nogen fejl. Vi vil måske blive mere synlige med farver på vores tøj, da vi selv har en interesse i at blive set, slutter Jens Peter Clausen.