Jens Jonatan Steen var i dag på rundtur med Boligkontoret Fredericias Direktør, Finn Muus. Her blev han blandt andet præsenteret for Medborgerhuset i Korskærparken, hvor der var stuvende fyldt, da Fredericia AVISEN ankom. Dagens menu var ikke politik, men derimod benløse fugle med kartofler, brun sovs og agurkesalat.

Det er imidlertid den politiske agenda, som vi spørger Socialdemokratiets nye folketingskandidat om.

“Jeg har været rundt for at se de forskellige boligområder i Fredericia Kommune i dag. Det har været en god tur, og jeg har set, hørt og mødt en masse spændende sider af Fredericia. Her hvor vi er nu, bliver jeg næsten væltet bagover, når jeg ser, hvor mange gode tiltag og aktiviteter, som man har gang i”, siger Steen og fortsætter:

“Der kommer en ny ghettoliste den 1. december, og jeg håber, at Korskærparken ryger helt af. Listen hænger som en mørk sky over hovedet på byen. For mig er det, politikerne har besluttet fra langt fra virkeligheden – og det virker ærligt talt absurd at ville rive et sted som dette ned. Jeg ved også, at man kan få dispensation til de kommende nedrivninger. Med alle de fremragende aktiviteter, som jeg har set og hørt om, så må man tænke anderledes og for alt i verden undgå en nedrivning. Der er desværre en politisk tendens til at tænke, “one size fits all.” Sådan hænger virkelighedens verden altså ikke sammen.

Kan du forstå, at der er nogle borgere, som reagere på utryghed som følge af kriminalitet? 

“Ja, det kan jeg da, og det skal man da også gøre noget ved. Det gør man allerede noget ved, når kommune, boligorganisation og Politi arbejder sammen. Der er mange problemer i samfundet, men ikke alle løses af en ført hånd fra Christiansborg”, siger Jens Jonatan Steen.

Se også interview med ham her

 

Annonce