IBC gennemfører generationsskifte i topledelsen, når Jens Gamauf Madsen den 1. april tager over som administrerende direktør efter Jørgen Houmann, der ønsker at takke af efter 33 år.

35-årige Jens Gamauf Madsen er uddannet cand.mag. i samtidshistorie fra Syddansk Universitet og har taget diplom i erhvervspædagogik fra UC Syddanmark. Han begyndte som uddannelseskonsulent på IBC i 2008 og er siden avanceret til udviklingschef og senest direktør for IBC Kurser, der tilbyder opkvalifice- ring og efteruddannelse.

”IBC er en stærk og sund organisation, og det vil derfor i sig selv være et mål at fastholde den position. Desuden giver digitale værktøjer os flere og flere muligheder for at gøre verden til et bedre sted at lære. At bringe de muligheder i spil er et mål for mig de kommende år,” fortæller Jens Gamauf Madsen, der bor i Middelfart med sin kone Elisabeth og børnene Peter og Felix på fire år.

Han afløser Jørgen Houmann, der i sine 33 år som administrerende direktør på Kolding Købmandsskole og siden IBC har udviklet skolen til at være en af Danmarks toneangivende merkantile uddannelsesin- stitutioner, der gang på gang er kåret som ”Årets Kvalitetsskole” blandt andre udmærkelser. IBC har i dag flere end 500 ansatte og mange tusinde elever og kursister hvert år.

Jørgen Houmann fortsætter som innovationschef på IBC, men ønsker med jobskiftet at få mere tid til familie og nye projekter på IBC.

”IBC har udviklet sig fantastisk i de 33 år, Jørgen Houmann har stået i spidsen. Økonomien har været stærk og beundringsværdig. IBC ejer sine bygninger og har en egenkapital på 285 mio. kroner. En under- søgelse sidste år viste, at 97 procent af IBC’s ansatte er tilfredse eller meget tilfredse med hverdagen. Jeg har lidt ondt af Jens Gamauf Madsen, der skal leve op til disse resultater. Vi er dog sikre på, at han er den rette til at tage over som administrerende direktør,” siger IBC’s bestyrelsesformand H.C. Mejer Hansen.

IBC har i alt fem afdelinger i Aabenraa, Fredericia Middelfart og Kolding.
(Foto: Red Star Photo)