Jens Knudsen fra BPI Skytteforening er nomineret til årets træner / leder til årets idrætsfest. Prisen uddeles af Fredericia AVISEN, som i forbindelse med nomineringen har været ude i BPI Skytteforening for at tale med Jens, som blandt andet fortæller om sin baggrund inden for skydning.

Det er en onsdag aften, og der er fuld gang i klublokalet hos BPI Skytteforening på Pjedstedvej 33 A. Klubhuset summer af liv, da jeg træder ind ad døren og man kan mærke, at der er en klubånd, hvor alle kender alle.

Jeg spørger efter Jens, der allerede er i gang med træningen og bliver vist ind i det lokale, hvor han er i gang. Jens og jeg går for en kort stund ud i klublokalet og taler sammen.

Jens er 50 år, og arbejder til dagligt hos Vejle Kommune, men i sin fritid træner han 10-15 årig i BPI Skytteforening, og er nu blevet nomineret som årets træner / leder.

“Jeg ved ikke, om jeg har gjort noget specielt. Det må jo være fordi, at det går godt og de kan lide det. Jeg gør, hvad jeg plejer at gøre,” siger Jens med et smil.

For et par uger siden blev Jens bekendt med, at han var blevet nomineret til titlen, da formanden overrakte ham beskeden.

“Det er ikke noget jeg tænker så meget over, men det er fedt, at der er blevet lagt mærke til arbejdet herude. Vi går op i, at ungerne har en god oplevelse, og har succes. Det, som kommer ud over det, er bonus,” forklarer Jens.

Jens Knudsen med skytterne Frederikke, Henriette og Jonas. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvad får man ud af at være medlem af BPI Skytteforening, ud over selve skydedelen?

“Vi har et et rigtig godt fællesskab, og det med, at man kan se de unge mennesker og børnene får en rigtig god oplevelse. De er helt høje, når de vinder noget, og det er virkelig fedt at opleve og være med til,” fortæller Jens.

Personligt glæder Jens sig også over at være en del af BPI Skytteforening.

“Det giver noget, når man giver gode oplevelser til børnene, der har det sjovt. Det er det hele værd, når man kan se øjnene på dem, når de vinder,” udtaler Jens og kommer ind på, hvad det betyder for BPI Skytteforeningen at blive lagt mærke til:

“Vi er en lille forening, men vi har en del skytter og har blandt andet et talentcenter. Vi gør meget for at trække medlemmer til, og det at vi er nomineret til noget er med til at promovere klubben.”

Jens er selv en rutineret skytte, og det er derfra han har taget skridtet til at blive træner.

“Jeg har interesseret mig for skydning i rigtig mange år. Jeg gik selv til det, og da min dreng var gammel nok begyndte han, og så trænede jeg ham. Jeg startede selv med at skyde igen, og så hjalp jeg min egen dreng, og så kunne jeg hjælpe de andre også. Siden har det taget fat, og jeg træner andre nu, da min søn er blevet voksen,” lyder det fra Jens Knudsen, som efter snakken igen går ind i træningslokalet og tager ørepropper på.

Årets idrætsfest afholdes d. 5. februar i thansen Arena.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere