Jens Brixen står knivskarpt i sit sprit nye værksted, gulvet er så flot, at man næsten er nervøs for at sætte et fodspor. Det hele er nyt og man kan sagtens fornemme på Jens, at det er en drøm der er gået i opfyldelse.

Vi besøger Jens Brixen i Erritsø, det er første dag, der er åbent i det nye Fredericia Dæk- & Bilservice. Der er allerede biler med åben motorhjelm og der skrues og tjekkes aircondition. Da han overtog stedet lignede det i hans øjne en lille ruin, og det har kostet mange kræfter at få det til at fremstå så flot, lyst og indbydende som det gør i dag.

Selvom Jens kun er 32 år, så har han et stærkt iværksættergen, det med selv at kunne disponere og tiden og selv skulle stå inde for kvaliteten er grunden til, at han nu er selvstændig. Han starter også op med medarbejdere og tanker om på sigt at skulle have flere, så han er fuld af energi og gå på mod.

Der er ingen tvivl om, at Jens vil have det bedste, der er opsat nye lifte, alt er nymalet og så er der et gulv som har den rette woweffekt. Der er brugt tid og mange kilovis af sække på at lægge et flot epoxygulv i både værksted og lager. Placeringen på værkstedet er kun et stenkast fra motorvejen, der ligger på Gl. Landevej i samme bygning som GH Wood. 

Der mangler kun lidt skilte, reoler og andet inventar, men Jens har slet ikke kunne vente med at komme i gang, bilerne har forfulgt ham hele livet. Det har været lige fra folkeskolens drengedrømmerier, stile og digte og en kraftig inspiration fra sin onkel. Det er også den klassiske historie om at skrue i motorer af forskellig slags sammen med sin far. Allerede som 20-årig kunne Jens fremvise svendebrev som mekaniker. Der har vist aldrig været nogen tvivl om, det var den vej, han skulle gå.

Når man taler med Jens om biler, er hans dedikation stor, “Ingen motorer er ens, det er lidt spændende”. Han kan reparere de fleste biler sammen med sine medarbejdere og glæder sig til at servicere fredericianere med sine egne ord. “Kvaliteten her er altid helt i top”, afslutter Jens, mens han går over det flotte gulv og renser aircondition på en kundes bil.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer