Grundet det gældende forsamlingsforbud er virkeligheden desværre, at Jelling Musikfestival 2020 ikke bliver afholdt i år.

“Vi håbede til det sidste, at situationen udviklede sig, så vi kunne slå portene op til sol, sammenhold og en musikalsk vitaminindsprøjtning sidste weekend i maj. Alt stod stort set klar til at blive rullet på græs og derfor er det både trist og ærgerligt, at vi i år ikke kommer til at samle generationer og sikre midler til de foreninger og formål, der i sidste ende får glæde af festivalens overskud.
Men sikkerheden for vores gæster, frivillige hjælpere, kunstnere og crew har altid førsteprioritet, og myndighedernes beslutning har derfor vores dybeste forståelse og respekt,” skriver festivalen i en pressemeddelelse.


“Den seneste tid har vi brugt på at vende og dreje alle vores muligheder. Blandt andet har vi overvejet at udskyde festivalen, men gårsdagens udmelding og summen af usikkerhedsfaktorer gør en flytning uholdbar for os. Med andre ord spiller vi bedst på hjemmebane – og vores hjemmebane har i godt 30 år ligget i slutningen af maj,” fortsætter de.

Billetejere kan enten få pengene tilbage eller vælge at beholde billetten – den kan bruges til Jelling Musikfestival 2021. Ved at gemme billetten, giver man ikke kun festivalforeningen en åndelig krammer, men bidrager samtidig til at sikre det bedst mulige grundlag for at opbygge næste års festival.

“Jelling Musikfestival vender tilbage – stol trygt på det. Allerede nu glæder vi os til at byde indenfor til fire dages fest og fællesskab 20.-23. maj 2021.
Vores billetudbyder kontakter alle billetkøbere med nærmere information på mail efter påske,” slutter Jelling Festivalen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer