Jeg er normalt ikke typen der køber take out eller away, enten spiser jeg hjemmelavet mad, eller også hjemmelavet mad lavet af andre. Helst det sidste i øvrigt, da mine kulinariske evner nok ikke rækker til et job nede ved Mette og Rainer på Ti trin ned.

Jeg besluttede mig sammen med kæresten til at prøve noget take out med levering, vi vil gerne støtte op om de lokale, men det er faktisk første gang, jeg prøvede det. Jeg måtte ind og læse på Corona Take away-siden for at se, hvad og hvordan det egentligt virkede, man skulle downloade en eller anden app, og bestille på en side og alt muligt. Det er egentligt også fint, men dem som kender mig ved nok godt at jeg hellere traver en hærvejsmarch på 80 km end jeg bevæger mig ud i alt det app-halløj.  Jeg har dog, trods min ringe forståelse for apps, en telefon.

Jeg ringede ind til Urbania Streetfood for at bestille vores mad og da latteren havde lagt sig efterfølgende min beskrivelse af hvorfor jeg ikke havde downloaded den der app , lykkedes det mig at bestille to burgermenuer, nogle fritter og en pizza samt et par øl.

Jeg havde bedt om at få maden leveret ved 19.30 tiden og klokken 19.35 ankom maden.

Hungry Dane-burger med fritter. (Foto: Frank)

Vi havde bestilt en okseburger med det hele til os begge ved Hungry Dane og en pizza ved Mammas pizza bare for at smage den. Jeg griner i øvrigt endnu af, at der med i bestillingen ankom en Corona-øl uden beregning, det er godt tænkt.

Burgerne var saftige og smagte fantastisk, vi var egentligt mætte efter burgerne, men trods det skulle pizzaen også prøves. Pizzaen smagte også fantastisk, både det ene stykke det lykkes at proppe ned efter burgeren samt dagen efter til frokost.

Vi har et eller andet sted besluttet os til at bestille take out en gang om ugen, jeg tænker de steder der modtager telefonisk bestilling har den største chance for at sende mad ud til os.

Franks Coronadagbog.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer