Forside Klumme Jeg er en mumitrold

Jeg er en mumitrold

DEL

Tiden er kommet til en opdatering på min EMS BODYPOWER-træning. Jeg har en del at se til, men alligevel har jeg fået trænet, hver uge siden opstart, jeg er stærk som en okse, fit som en 20-årig og har en krop som superman. Mit mellemnavn er i øvrigt Baron Von Munchausen.

Jeg må bryde sammen og tilstå at jeg ved forrige træning blev vejet, målt og fundet for tung. Målingen blev foretaget af en dertil indrettet maskine, hvor man får påsat nogle elektroder og når så man stiller sig op på den og der tændes for den lyver den som en hest den sparker.

Maskinen påstod at jeg på mine 1.82 cm krop er den lykkelige indehaver af 37,5 kg fedt, BMI 31.8%, muskelmasse 78,7 kg og sidst men ikke mindst vejede jeg 120,2 kg. Her gik jeg med selvtillid og troen på, at jeg havde en krop som en 20 årig veltrænet håndværker, i stedet må jeg erkende, at jeg ifølge den løgnagtige maskine, der målte mig har en krop som en 65-årig- mumitrold.

Når jeg ikke er Clark Kent her på Fredericia AVISEN, bruger jeg det meste af min arbejdsdag i mit civile håndværk i servicebranchen, hvor jeg arbejder med vinduespudsning, gulvrenovering og rengøring, jeg er, som jeg har skrevet i første artikel hæmmet af en ret baldret krop, der har set bedre dage og det har med tiden gjort, at jeg hver morgen, når jeg står op, lyder som blandingen af at træde på en pakke cornflakes og trykke på de der bobleplast med luft i, man finder i elektronikindpakninger.

Tanken bag min træningsopstart var netop, at jeg trods en travl hverdag og en baldret krop kunne styrke min ryg, blive lidt stærkere og smide nogle kilo på kun 20 minutter om ugen. Hvor meget eller lidt jeg har tabt mig finder vi ud af om 7-8 uger, det kræver også lidt kostomlægning. Rent styrkemæssigt synes jeg allerede, at jeg kan mærke forskel, jeg føler mig mere fit og mindre træt.

Nuvel, kroppen gør stadig ondt, men jeg ser frem til at komme til træning og overvejer seriøst at opgradere til to gange om ugen. Jeg er selv meget overasket på den positive måde, jeg havde svært ved at tro på, at man ved at blive elektrificeret 20 minutter om ugen kunne opnå noget som helst.

Jeg tror og håber på, at jeg med tiden rent faktisk kan få min mumitroldskrop reguleret ned til de 50 år, jeg nu engang er, og målet er at smide mindst 15 kg fedt i løbet af 2019.

Godt begyndt er det halve af arbejdet.

Frank

DEL