Forside Erhverv Jeanne Pedersen tilbyder privatundervisning: Fedt at kunne nørde med én elev

Jeanne Pedersen tilbyder privatundervisning: Fedt at kunne nørde med én elev

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Jeanne Pedersen er til dagligt lærer på Fjordbakkeskolen, afd. Taulov, men ved siden af driver hun virksomheden Learn Privatundervisning, hvor der i alt er ni ansatte inkl. hende selv.

Klokken har passeret 16:00. Jeanne har overstået sin arbejdsmæssige dag, men sådan er det ikke altid.

28-årig Jeanne Pedersen blev uddannet lærer tilbage i 2012, og sidenløbende med, at hun har været ansat som lærer, har hun i snart fem år drevet Learn Privatundervisning.

Jeanne fortæller, at der er stor forskel på hendes koncept i forhold eksempelvis Mentor Danmark.

“Det er en del af mit koncept, at alle er uddannet inden for det felt, som de underviser i. Der adskiller jeg mig fra andre, og jeg er den eneste her i området, som tilbyder det koncept,” siger Jeanne Pedersen og kommer ind på, at særligt de pædagogiske evner spiller ind, men også det faglige er vigtigt:

“Man skal have redskaberne til at kunne håndtere alle former for elever, men det er ikke specielelever, som jeg primært har. Det var det til at starte med, men det har ændret sig. Der er en faglig stolthed i det, og jeg skal kunne stå inden for det, og det kan jeg, når man har baggrunden med en læreruddannelse.”

Jeanne Pedersen på hendes kontor. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvorfor startede du firmaet op?

“Jeg tror, at det var en kombination af, at jeg er en arbejdshest og jeg har en dyb passion for at arbejde. Jeg kan mærke, hvordan man rykker eleverne, når man sidder med dem én gang af gangen. Det er vildt motiverende og inspirerende at lære dem at kende på den måde, og det er med til at skabe en relation til dem,” fortæller Jeanne.

Hvordan er kontrasten med firmaet i forhold til din daglige undervisning? 

“Jeg synes, at det er svært at nå alle elever. Det er svært at nå rundt til dem alle sammen, så det er rart, at man har det her firma, hvor man kan nørde én elev af gangen,” siger Jeanne og kommer ind på, hvordan hun kan have tid til at drive virksomhed ved siden af et fuldtidsjob:

“Da jeg startede op, var jeg kun vikar, så der var det ud fra tanken, at jeg var min egen lykkes smed. Jeg havde i mange år gået og tænkt på det, men jeg turde ikke springe ud i det. Jeg lavede lidt forarbejde, og undersøgte markedet, og endte med at tage springet,” siger Jeanne og nævner, at hun har ni ansatte inkl. hende selv.

“Lige nu har jeg faktisk læremangel, fordi jeg har stor tilgang af elever. Det startede med mig selv det første år. Det var før, at jeg fik børn og alt det der, og jeg havde masser af tid, men allerede andet år ansatte jeg nogle. Jeg er selv dansk lærer, og ansatte derfor en matematiklærer for at få den del med.”

Hvilke typer elever er det, som du underviser?

“Det er virkelig meget blandet, alt lige fra 7-talspigen, der vil have 10, eller nogle, som bare vil have et ekstra boost,” forklarer Jeanne og fortæller, at man hos Learn Privatundervisning kører ud til eleven i hjemmet:

“Det er lidt specielt på den måde, at jeg er stødt ind i elever, der vil vise alt deres dinolegetøj til mig, men det er også det, der er med til at skabe en relation til dem.”

Pt. er Jeanne glad for Learn Privatundervisning, som det er, men hun drømmer større på sigt.

“Jeg gad godt sprede det ud til flere dele af landet. Lige pt. er eleverne fra Fredericia og Vejle, men det må gerne blive spredt mere ud,” lyder det fra Jeanne, der slår fast, at hun er glad for at undervise en skoleklasse, men også glæder sig over at kunne tilbyde privatundervisningen for at kunne nørde ekstra med den enkelte elev.

Læs mere om Jeanne Pedersen og Learn Privatundervisning her.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere
DEL