Jean Simone Christensen og Per Brogaard Berggren har firmaet WE-CRUIT. Med to vidt forskellige baggrunde vil de være markedets bedste ITFreelance Partner til de danske såvel som globale virksomheder.

En kvinde i IT-branchen. Det er et særsyn, men det er ikke desto mindre tilfældet hos WE-CRUIT, som Jean startede op i april 2019.

“Jeg kom fra branchen og syntes, at der manglede en samarbejdspartner med et andet værdisæt der holistisk omfatter at vi beskæftiger os med IT, relationer og mennesker i al almindelighed. Men også i høj grad i forhold til øvrige tendenser på markedet og måske særligt i lyset af fokusset på digitalisering, der jo handler om hvordan vi mennesker bruger IT og teknologi. Vi mener øget fokus på mennesker er nødvendig indenfor vores branche, hvis man virkelig vil levere kvalitet og bygge relationer på tværs af kunder og konsulenter” siger Jean.

Hvordan kom Per ind i billedet?

“Per og jeg har været i dialog en del år i forhold til SAP-området, og vi har det samme værdisæt. Vi kan bidrage med hver vores kompetencesæt. I december gik Per ind i det og vi har fået opbygget et godt setup,” siger Jean.

Jean kommer fra IT-rekrutteringsbranchen, mens Per har en 20 årig baggrund som officer i forsvaret og fra IT-organisationer i internationale virksomheder bl.a. Vestas og SAP. Kombineret med erfaring fra organisations- og kompetenceudvikling samt projekt og portefølje ledelse. Det har vist sig at være et rigtig godt match.

“Det er gået rigtig godt, og det har været fedt at sætte hinandens kompetencer i spil. Vi har meget forskellige baggrunde såvel uddannelses som erhvervsmæssigt, men det gør os stærkere. Man kan nemt vende det til en force,” forklarer Per.

Hvordan det?

“Der er en hel række ting. Det handler om mennesker, hvordan vi håndterer mennesker og får ”installeret”-/”indlejret” dem i virksomhederne med de kompetencer og kulturer der er. Den her del af branchen er hurtig, men vi kan ikke tilsidesætte kvalitet og det er en helhedsbetragtning. Vi er fleksible og agile i forhold til vores kundernes og konsulenters behov,” siger Per og bliver suppleret af Jean:

“Vi hjælper vores kunder med at finde IT freelance konsulenter generelt og særligt indenfor IT platformen SAP. Kunderne kan have behov for alt lige fra en senior udvikler til en projekt leder til en opgave, der kan have en udstrækning fra timer til flere måneder. Vi arbejder sammen med yderst senior eksterne konsulenter som er rutineret og specialister i at sætte deres viden og kompetencer i spil i de virksomheder de kommer ud i, og vi hjælper både virksomhederne og konsulenterne med at finde et godt samspil.”

Jean har været indenfor IT-rekruttering i del år, og det skete ved en tilfældighed.

“Jeg blev fanget af SAP miljøet og de relationer jeg igennem tiden har fået opbygget, og på den front er Danmark og udlandet lille. Jeg kan godt lide hastigheden og den tekniske vinkel på tingene,” siger Jean og bliver suppleret af Per:

“Jeg har siddet på den anden side af bordet i virksomheder og som konsulent i SAP det meste af tiden og set hvordan arbejdet struktureres omkring IT freelance konsulenter. Jeg har set, at det kan blive meget firkantet omkring de prædikater de får. Vi får simpelthen ikke nok ud af det der investeres fra virksomhedssiden og det er ærgerligt, da de her mennesker er meget dygtige. Det skal sættes i spil, når man køber en konsulent, deres kompetencer skal bredes ud og anvendes” forklarer han.

Pt. er Jean og Per godt tilfredse med som tingene forløber, men der er nye ting i pipeline.

“Vi har gode idéer til hvor vi vil hen og hvordan, men timingen skal være den hel rette,” siger Jean.

Læs mere om WE-CRUIT på deres hjemmeside.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer