Fredericia AVISEN besøger Juul i Danmarksgade 13, hvor vi har talt med indehaveren Jan Juul om sommermoden.

Sommertøj til kvinderne inde . Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Dame- og herreafdeling

Juul har en dame- og herreafdeling, men som Jan Juul nævner, så vidste mange folk ikke, at forretningen også har en dameafdeling.

”Mange er overrasket over, at vi har en dameafdeling, og at vi i det hele taget har dametøj. Så derfor er de vinduer, som er længst ude mod gaden, dekoreret med dametøj, og det andet vindue mod Riddergade med herretøj,” fortæller Jan Juul.

Herreafdelingen er stadig størst, men Jan Juul føler, at der er kæmpe fremgang i dametøjet.

”Dametøj har vi haft i godt og vel ni år. Det var ikke alle, der vidste vi lå på Vejlevej, så de fire damemærker vi har, har andre butikker ikke. Så vi er eneforhandlere både på dame i Esprit, dame GANT, og dame Continue cph og Minus, så det er også en fordel, at der har også været stor efterspørgel på især på Esprit i dametøj”, fortæller Jan Juul.

Sommertøjet ved Juul

Sommertøjet er kommet frem i dameafdelingen, og der er mange ting som er populære. Det bliver en sommer fyldt med masse af farver og mønstre.

Juul forretning, dame sommertøj. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

“Der er masse af farver på, der er masse af blomster, der er dyreprint, der er gult, grønt, gammel rosa og selvfølgelig blå”. Det er også på mode med ensfarvede shorts,, både korte, men også nogle med lidt længde på, fortæller Jan Juul

Sommertøj fra Juul. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Men det er ikke kun farver på dameafdelingen. Herreafdelingen har også farver og blomster, hvor det er i de mere afdæmpede farver. Jan fortæller, at noget af det, som sælger mest er, er poloer, kortærmet skjorter, langærmet hørskjorter og forskelligt farvede shorts og sommerbukser.

”Der er nogle enkelte styles med blomster, men ellers er vi mere ude i det enkelte,”, fortæller Jan Juul

Konfirmation ved Juul

Det behøver ikke kun være konfirmanderne, som skal være fine i tøjet. En del fædre kommer også ind til Jan Juul og får sig stylet fra top til tå nu op til konfirmation.

“Flere kunne tænke sig at have habit på, men der er rigtig mange, som er begyndt at blande et par jeans med en blazer. Det kan også være en vest. og så en lidt pangfarvet skjorte indenunder. Vælger man at købe et par jeans har man dem også til at bruge efter konfirmationen,” siger Jan, der også har skoene klar, hvis man mangler dem:

“Vi har sko fra mærket Gant. Det er sådan en casual sko, som vi sælger meget af. Vi har sko for, at vi har et bredere sortiment, og man kan købe hele sættet hos os.”

Glæder sig over lokalet

Juul har haft adresse førhen på Vejlevej, som nu er blevet til Danmarksgade. Jan Juul er sammen med sin kone meget stolt over at have fundet en stærk placering i centrum af Fredericia.

”Det er et godt valg vi har lavet med at flytte herind. En af grundene til, at vi valgte at flytte var, at vi havde valgt at udvide med strøgkunder, og det er der ikke så meget af på Vejlevej,”, fortæller Jan Juul.

Juul er ikke medlem af en kæde, og derfor er han ikke bundet af at skulle gøre bestemte ting.

”Vi går meget op i at yde god service og gør sådan, at kunderne føler sig hjemme og vi lytter til deres behov,” afslutter Jan Juul.

http://gardeniablomster.dk/
Annonce