Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber sidste sommer. Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019. Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

I dette forår spillede Jada så endelig sine første egne shows. Både Radar og Store Vega havde været udsolgt i månedsvis og de dugfriske anmeldelser taler sit tydlige sprog. Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Support Ida Laurberg

Ida Laurbergs melankolske pop er som skræddersyet til en digital tidsalder, hvor ideen om den polerede popprinsesse for længst er blevet erstattet af den introverte outsider. Den 19-årige kunstner fra Helsinge snor de sociale medier om sin lillefinger og har faktisk allerede haft sit første virale hit på Youtube. Med en officiel debutsingle og en supporttjans for Jada er hun klar til at tage karrieren til næste niveau.

Koncert i Tøjhuset onsdag d. 29. januar kl. 20. Billetter købes på tojhuset.dk.

http://shelovesyou.dk/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer