Den unge Jacob Dinesen har på rekordtid fået sig et stort navn – men det er yderst velfortjent. Idag lagde den unge sønderjyde vejen forbi Middelfart og Rock Under Broen.

En sprudlende Jacob Dinesen indtog som den første scenen på Rock Under Broen. Mange gæster havde taget plads foran scenen, hvor den unge sanger skulle spille.

Foto: Janus Bang

Ved første øjekast var der tale om en stjerne af stor kaliber. Sceneshowet var prangende – ligesom det bør være for en mand med en kometagtig karriere.

Læs mere efter annoncen..

Sønderjysk lune og fremragende sangstemme

Allerede fra første tone kunne man høre, at det er en talentfuld ung mand der stod på scenen. Med sine sprøde røst og voldsomme energi fik Jacob Dinesen sat gang i det store publikum på Rock Under Broen.

Ind imellem sangene kunne man mærke Jacob Dinesens sønderjyske ophav, hvor han med lune fik talt publikum op til de kommende sange.

Foto: Janus Bang

Alt i alt leverede Jacob Dinesen en rigtig god koncert, der virkelig fik sparket gang i festen på Rock Under Broen. De næste på scenen er Aqua – og der står allerede mange på forreste række til et genhør med et af 90’ernes største bands.

Følg med på Fredericia AVISEN for flere nyheder og anmeldelser af koncerterne på dette års Rock Under Broen.