Jacob Dinesen har netop udgivet sit nye album, “Found It”, som er nummer tre i rækken. I den anledning laver han en utraditionel trailer-tour, som rammer tre byer, og her er Fredericia udvalgt som besøgsværdig.

På Rådhuspladsen i Fredericia har en trailer fra Godik foldet sig ud ved siden af det store juletræ, som snart skal tændes for borgerne. I traileren popper en lille butik op, hvor man personligt kan møde Jacob Dinesen. Han har sit nye album med sig på både CD og vinylplade, køber man albummet, er man med i lodtrækningen om en intimkoncert for kun 20 mennesker.

Jacob Dinesen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia AVISEN møder Jacob til en snak, inden han åbner sin utraditionelle platform op for fans og kunder i hjertet af Fredericia.

Mens vi sidder og interviewer Jacob kommer der allerede en kunde/fan ind ad døren for at erhverve sig den nye plade på vinyl, det er en populær herre, der er kommet til fæstningsbyen. Strømmen stopper ikke, mens jeg sidder og skriver artiklen på den lokale kaffebar fortsætter strømmen af folk. der går ind i traileren.

Jacob Dinesen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

” Det er egentlig en idé, vi har fået fordi, at de store pladebutikker er lukket, og det er svært at sælge fysiske enheder. Så vi tænkte, at vi laver en mobilbutik og så kommer vi ud til folket med pladerne, fordi der er ikke nogen, der skal bestemme om vi skal sælge vores fysiske enhed eller ej. Så det er fedt Fredericai vil være med på den”. 

Se interviewet med Dinesen ovenfor:

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce