For Borgmester Jacob Bjerregaard var kåringen i torsdags, som Danmarks mest innovative Handelsby et stort cadeau til Fredericia by og de mange samarbejdspartnere, der arbejder med en klar vision om at udvikle For Borgmester Jacob Bjerregaard var kåringen i torsdags, som Danmarks mest innovative Handelsby et stort cadeau til Fredericia by og de mange samarbejdspartnere, der arbejdet med en klar vision at ville byen. i et samarbejde på flere parametre og med aktører fra erhvervsliv, foreningsliv, kulturliv, organisationer og kommune.

»Prisen betyder meget for Fredericia Kommune. Den betyder meget for borgerne, for detailhandlerne og ikke mindst opfattelsen af os selv. Vi er et folk, der tror på fremtiden. Vi er kommet bedre igennem Coronaen end, vi havde frygtet. Jeg vil gerne takke byrådet og de borgere, der bruger vores by,« fortæller Jacob Bjerregaard i dette interview og fortsætter:

»Det gør et stort indtryk på mig, at vi scorer højt i undersøgelsen. Det er ingen tvivl om, at Fredericia som handelsby generelt gør det godt. Jeg ser stadig tilbage på, at vi løftede Føtex-problemet i Gothersgade, siden er det bare gået rigtige vej ved en fælles indsats, flid og en klar vision om at ville vores by. Jeg er også glad for, at borgerne bakker om vores butikker, dertil kommer, at mange samarbejdspartnere arbejder sammen.«

Se hele interviewet her

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer