Folkemødet på Bornholm er i fuld gang, solen står højt over øen og der er debatter, happenings og taler alle steder man går. Fredericia AVISEN mødte Borgmester Jacob Bjerregaard til en snak om Folkemødet.

Jacob Bjerregaard var et stort smil da Fredericia AVISEN fik lejlighed til at tale med en travl borgmester på Folkemødet. Jacob Bjerregaard deltager i en række debatter og arrangementer – men han har også tid til at nyde Folkemødet.

“Folkemødet er fantastisk. Der er rigtig god stemning, og vi får virkelig nogen gode snakke herovre” sagde Jacob Bjerregaard og fortsatte:

“Det er lidt vildt, at man har formået at samle så mange mennesker om en fælles begivenhed hvor samtalen er i fokus”.

Tager meget med hjem

Det er ikke ferie at være borgmester på Folkemødet – der er en masse læring at tage med hjem fortæller Jacob Bjerregaard.

“Jeg har lært en masse, og været i en række rigtig gode debatter. Der er stof til eftertanke og så er der meget konkrete ting jeg vil tage med mig hjem til byrådet” sagde Jacob Bjerregaard til Fredericia AVISEN.

“Eksempelvis debatterede jeg i går elbiler. Det har givet mig stof til eftertanke. Vi skal som kommune gå forrest – og vi vil rigtig gerne være CO2 neutrale, men der er mange måder at nå derhen” slutter Jacob Bjerregaard inden han hopper på cyklen mod næste debat.