Det går rigtig godt for den vestfynske leverandør af præisolerede rørsystemer til fjernvarme, isoplus Fjernvarmeteknik A/S, som netop har fremlagt 2014-regnskabet.
Overskuddet landede på godt 12 millioner kroner mod cirka 3,4 millioner før skat i 2013, og omsætningen er steget fra 283 til 306 millioner kroner. Egenkapitalen er vokset fra 20 til 29 millioner kroner.

  • Selv om vi er forvænt med sorte tal i isoplus, så er det et overordentligt tilfredsstillende resultat, konstaterer økonomichef Allan Betzer. Han kan i øvrigt glæde sig over, at isoplus netop er blevet tildelt en såkaldt AAA-rating på grund af den bundsolide økonomi og høje kreditværdighed.

Også adm. direktør Verner Rosendal glæder sig over det fine regnskab: – Jeg er stolt over, at vi kan levere et så overbevisende resultat og at vi konstant bidrager til flere danske arbejdspladser, vækst og skatteunderlag både lokalt og nationalt. Kigger vi lidt tilbage, er omsætningen fra 2010 til 2014 gået fra 135 til 306 millioner kroner, hvilket svarer til en gennemsnitlig årlig vækst på 22%. Det er vi særdeles tilfredse med.

Ifølge Verner Rosendal peger pilen fortsat opad for isoplus Fjernvarmeteknik A/S: – Vi har formået at kombinere stadig ekspansion med fornuftig indtjening, og det spor vil vi forfølge også de kommende år. I år kommer vi til at udvide medarbejderstaben, lige som vi satser markant på udvidelser inden for kapacitet, produktion og produktudvikling. Desuden lancerer vi en massiv indsats på eksportmarkederne, så vores optimisme og tro på fremtiden er meget stor, fastslår direktøren.

Fakta om isoplus:
isoplus Fjernvarmeteknik A/S er en førende international leverandør af komplette præisolerede rørsystemer til fjernvarme, fjernkøling og industrielle anlæg. Højteknologiske produktionsmetoder sikrer et konstant lavt varmetab og en reduceret CO2 påvirkning i hele rørsystemets levetid. Se mere på www.isoplus.dk

Middelfart-virksomheden blev stiftet i 1993 og har i dag knap 80 ansatte. isoplus i Danmark er en del af  isoplus gruppen, som internationalt har cirka 1400 medarbejdere.

isoplus Danmark sælger til Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Island, Storbritannien, USA og Canada.