I weekenden kan du være den første til at smage en ny vaffel hos Ishuet Fredericia som minder om en hotdog, men brødet er skiftet ud men en friskbagt sprød vaffel. Pølsen er skiftet ud med softice og ketchup og ristet løg er erstattet med chokoladesovs og Oreoknas.

Der er ikke gået længe før Ishuet Fredericie bragte Bubble Wafflen til byen, som de har haft enormt succes med. Men allerede nu venter der byen en ny vaffelnyhed i weekenden. De er gået sammen med Vaffelbaronerne, som har været med til at udvikle, Bubbledogen med Henrik Hals som ejer Ice and Fun.

Fire vaffelelskende iværksættere som er berømte for deres Bubble Waffle, som man kan smage i forskellige ishuse i landet. Foto: PR

Vaffelbaronerne har en tæt relation med deres kunder og i samarbejde med en af deres kunder fra Nordjylland – Henrik, der i interne kredse er kendt som Iskongen, har de udviklet Bubbledogkonceptet.

“Noget af det bedste ved en hotdog er, at hver gang du tager en bid, får du det hele med, det vil vi skabe i et nyt vaffelkoncept. Hver bid af en bubbledog er der altid vaffel, softice, det bedste topping, samt sauce med” siger Aksel stolt, der er en af Vaffelbaronerne.

https://gardeniablomster.dk/

Ishuset Fredericia har glædet sig meget til at skulle bringe nyheden om det nye vaffelkoncept. Det bliver på fredag, at de kan lancere verdensnyheden.

“Vi er meget begejstret for at kunne være de første i hele verden at servere bubbledogs for Fredericia,” slutter Tommy begejstret.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer